10-20 (10-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Ett skjørt – tre stiler: Trendplagget du kan bruke til alle anledninger

Annonseinnhold fra Lindex

Sesongens kanskje mest anvendelige plagg kan styles både opp og ned. La deg inspirere av disse tre vårlige antrekkene hvor et blomstrete omslagsskjørt spiller hovedrollen.

Vi har for lengst gått inn i vårmånedene, og det er endelig blitt merkbart lysere og mildere ute. For mange av oss betyr det at tiden er inne for åpakke vekk strikkegensere og tykke strømpebukser – og hente frem og oppgradere vårgarderoben.

Et plagg som stikker seg ut i trendbildet, og som er et sikkert valg denne sesongen, er omslagsskjørtet , forklarer Kaya Lie, som er personal shopper hos Lindex. Avhengig av hva du kombinerer det med, passer det like godt til å bruke på skole, jobb og fest.

lindex

– Dette skjørtet er råkult, med en frisk farge og fint mønster – og så er det veldig anvendelig, sier Lie og legger til:

– Snittet er veldig flatterende, og passer til alle fasonger. Du kan også velge om du vil knytte det høyt i livet, eller litt lenger ned på hoftene.

«Casual» – dress ned med enkelt tilbehør

lindex

Sammen med en enkel t-shirt og sneakers mener Lie at du er klar for å møte hverdagen denne våren – enten det er snakk om å gå på jobb, skole, kafé eller kanskje en tur i parken med venninner. Her har hun tenkt enkelt, forklarer hun.
– Her har jeg valgt å kombinere det feminine skjørtet med en hverdagslig grå t-shirt og en grov denimjakke. Det er fint å kombinere ulike typer stoffer med forskjellige uttrykk, konstaterer Lie.

Hun henter frem en enkel skulderveske og noen rosa solbriller – en siste finish som gjør deg klar til å gå rett ut i vårsolen.

«Classy» – hverdagspyntet med få grep

lindex

For å vise frem skjørtets allsidighet kler hun opp Kathrine Sørland i en tykk bomullsgenser og en «sharp» hvit skjorte, som hun kombinerer med høye sko. Med noen enkle justeringer fremstår skjørtet mer «preppy» eller «classy» – som er midt i blinken til for eksempel jobb, forklarer Lie.
– Antrekket får en litt strengere «look», men samtidig beholder du det feminine med skjørtet i myk sateng, sier hun.

Skal du rett fra jobb og ut med venninner, foreslår hun at du kan kaste genseren, og siden skjørtet har litt lengde, kan du gjerne kneppe skjorten litt opp også.

«Party» – maksimalistisk med sterke farger og mønster

lindex

Til sist viser Lie frem et fargerikt festantrekk. Her kombinerer hun det blomstrete skjørtet med plagg og tilbehør som tiltrekker seg mer oppmerksomhet enn de andre antrekkene – blant annet med glitrende «statement»-øredobber og mønstermiks.
– Her har vi «makset» helt fullstendig, med mønster både på skjørtet og toppen. I år er virkelig tiden for å vise frem litt mønster, sier hun.

Det du gjerne kan tenke over når du kombinerer ulike mønster, er at noen av fargene på plaggene går igjen i hverandre, forklarer Lie. I tillegg er det en fordel at teksturene passer godt sammen.

– Her ser vi at skjørtet virkelig kan brukes til alt. Det funker like godt til grilling i parken eller i et storslått bryllup. Jeg kunne faktisk bodd i dette skjørtet hele sommeren, avslutter hun.