10-20 (10-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu
Brilleland

Brilleland

Spesialbutikker

Brilleland Horten holder til på Sjøsiden nærmest inngangen fra torget og bussterminalen.

Vi er bemannet med kompetente og serviceinnstilte optikere og salgsmedarbeidere som gjør sitt ytterste for at du skal bli godt ivaretatt og fornøyd med ditt besøk hos oss. Vi bestreber oss til enhver tid på å ha et godt og variert utvalg av innfatninger både til dame, herre og barn.

Brilleland er en landsdekkende optikerkjede som har levert billige briller til en høy kvalitet i over 25 år.

Det hele startet i et kjellerlokale på Grønland i Oslo, og siden den gang har Brilleland vokst seg til å bli en av landets ledende optikerkjeder, der lave priser går hånd i hånd med faglig ekspertise.

Det skal være enkelt og billig å kjøpe nye briller
Vi i Brilleland mener at det ikke bør være dyrt eller vanskelig å kjøpe briller. Vi gjør alt for å holde prisene nede, så du som kunde skal spare mer. Vi er den del av Grand Vision, verdens største optikerkjede, og gjør store innkjøp kvalitetsprodukter så besparelsen kommer deg som kunde til gode,

I tillegg gjør vi det vi kan for at brillekjøpet skal bli enklere. Vi vil unngå liten skrift og forbehold, og er tydelige på hva det koster å se bedre.

Trygg handel
Synet ditt er viktig for oss, og for at du skal gjøre en trygg handel gjør vi i Brilleland det vi kan for at du skal bli fornøyd. Våre autoriserte optikere sørger for å gi deg  best mulig veiledning. Vi har spesialkompetanse på alt fra klinisk optometri, kontaktlinser, progressive briller, arbeidsplassoptikk, synstrening med mer.

Se så enkelt det er hos oss!

Plassering:2. etg.

Nettside:http://www.brilleland.no

Telefon:33 04 15 00

Åpningstider:10-20 (18)